Om Perleturer i Salten

Vi har en fantastisk natur med mange kjente og ukjente perler i Salten. Bli med bedriftsidretten på spennende turer i hele regionen. Våre samarbeidspartnere har bidratt til å beskrive flotte turer rundt om i Saltenområdet. I tillegg til å gå på tur kan du benytte deg av noen av våre samarbeidspartneres tilbud. Turmålene er varierte, men alle egner seg ypperlig for familier.

Gå inn på påmelding øverst på siden eller last ned appen "Ti på Topp", søk opp Perleturer i Salten, og gjør deg klar til å registrere dine perleturer.

 

Turene
I appen finner du turbeskrivelse og kart over hvor registreringspunktet for turen din er. Det er ingen fysiske merker på turmålet.

Kartene i appen viser veivalg samt turmålspunktet. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen din ved mobiltelefonens GPS funksjon. Topografisk kart vil da ikke vises på din telefon.

Registrering av turen
Systemet er lagt opp slik at man får ett poeng pr. tur man registrerer. Turene kan registreres i appen. I denne sammenheng kåres ingen vinner, så poengene er kun for eget bruk, og man kan se hvor mange steder man har besøkt i 2020. Blir du tom for strøm, eller glemte å ha med telefon kan du logge deg inn på Min side og registrere turen i etterkant dersom du ønsker det.

Pris
Det koster kr. 199,- å delta pr. familie eller pr. person. Kr. 125,- for barn. Det opprettes en bruker pr. påmelding.

Flere av våre samarbeidspartnere har en perlerabatt på et produkt. Informasjon om dette finner du i turbeskrivelsen.

På tur
Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Hold avstand til andre og husk de generelle smittevernsreglene også når du er på tur.

Vi ber også om at alt du tar med deg på ut tur tar du også med deg tilbake. Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar.  

 

DET BESTE UTELIVET FINNER DU I NATUREN!

Tilbake til hovedside